altan/terass markiser

aluminium med vattentålig väv

Aluminum 100% säker mot rostangrepp
Väven är behandlad mot solblekning
Halvkassett så väven är skyddad när den inte används
Vit färg på kassett
Kasettens strl Höjd:160mm / Djup:120mm
Ställbar lutning 8-30°
Markisens utfall 3000mm på 4-5m markiser och 2500mm på 3m markiser
Prewax canvasväv som tål regn
CE-Märkt
 

Altanmarkis i en kassett modell i aluminium, vilket ger dig 100% skydd mot rost och en bibehållen ren och fräsch markis. Vi är ensamma i Sverige med altanmarkiser i aluminium just för vi har sett problemen med markis som blir rostiga och fula bara på några år. Det som har gjort våra markiser så populära genom åren är markisväven vi använder, vi har satsat på en prewaxed canvasväv. Det ger dig en markis som även kan användas om det regnar, vi anser att en markis skall både skydda mot sol och regn. Väven är tjock och tät i stil med ett tungt möbeltyg och inte ett tunt och sladdrigt som fås på markiser idag. Merparten av markiser idag skall rullas in om det regnar för att väven/duken inte tål detta. Men med en canvasväv som är prewaxed så mår markisen lika bra i alla väder.

Hela markisen bas är ledad i varje infästning, det gör att du får en markis som rör sig vid påfrestning istället för en stum markis som blir skev efter ex en kastvind.

färgval

svart

vit

mörkgrå

ljusgrå

marin

bourdox

Markisen vi erbjuder är av kasett modell, det betyder att väven rullas in i en kasett och ligger inte exponerad. Det gör att väven skyddas när du inte avänder den. Samt att du slippern en solblekning just där väven exponeras som på en icke kasett modell. Riktpriset för en markis med kasett ligger på ca 15-20 000:- för en 5m markis.

Varit på den Svenska marknaden sedan 2008 och INGA rapporterade uppkommna defekter.

Vi reserverar oss att leveranstid kan förekomma under högsäsong, så vänligen boka er markis så levererar vi så fort vi bara kan, och en bokning är INTE bindande. Så ni kan be oss makulera er order utan någon påföljd då vi har alltid kö på dessa markiser.