GARAGEPORTAR


Vi erbjuder ett brett utbud av en kvalitativ takskjutsport där isolerings värdet är ett av de högsta på marknaden. Våra garageportar har >43mm isolering med dubbla köldbryggor. Det gör att värmen blir kvar inne i garaget och kylan utanför. Våra garageportar är av dubbelsken modell, som gör att porten blir mycket stabilare än enkelsken portar. Samtliga löphjul i skenorna är kullager försedda för absolut tyst och följsam gång. Ytskiktet är klar lackerat så du enkelt kan spola av porten så den blir som ny.

Vi erbjuder våra garageportar i 3 olika utförande enligt bilden nedan.

BOXLINE

MODERN

RIBBLINE

på marknaden sedan 2008

Redan 2008 sålde vi vår första Pioneer garageport och har sedan dess försett ca 10 000 garage med ny garageport. Varför ändra på en produkt som håller enastående kvalitet och som är älskad av kunderna,

Idag finns det en rad olika lågpris modeller på marknaden, stirra dig INTE bara blind på priset. Utan jämför isolering och ifall panelerna har köldbryggor eller inte. Samtliga våra garageportar har köldbryggor och >43mm isolering, vilket som är den högsta isoleringsgraden på marknaden. Skillnaden på 25-35mm och sen upp till våra 43mm är gigantisk ur uppvärmningssynpunkt. 

En annan modifiering på våra garageportar är att de är lackerade med en lack för enklare renhållning. Det betyder att du spolar av den med ex. högtryckstvätten på våren, så rinner missfärgningar av direkt. Inte ens de dyra märkena har detta utan där måste du fram med bortsen och speciella lösningar för att få tillbaks lystern. MEN inte på våra garageportar, tvätta av och njut.

Samtliga våra garageportar är av dubbelskens modell, det betyder att portens blad löper i 2 skenor vid öpnning/stängnings tillfället. Det ger en mycket stabilare garageport, och en port som ligger dikt mot garageportsöppningen. Som vi poängterat så är alla våra garageportar utrustade som våra stora fabrikat på marknaden. Vi gör inget avkall på kvalitet och funktion för att erbjuda så billig garageport som möjligt. 

Löphjulen som löper i skenorna med garageportens blad är försedda med kullager. Det ger dig en ryckfri och mycket tyst garageport. Även detta är något som återfinns i dyrare garageportar, och vi har lyckats utrusta våra populära garageportar även med detta.

Samtliga våra garageportar har lister/gummi i kvalitet avsedda för det Svenska klimatet. Våra lister spricker inte vid kyla och är mjuka och följsamma. Vi har skapat en garageport som sticker ut i mängden, och så även på priset.

Väljer du till motorstyrning så finns det givetvis nödöppnare direkt på motorn kopplad till handtaget. Med en garageport från oss kan strömmen gå och du blir inte strandad. Våra garageportar har samma funktioner som de stora fabrikaten.

Våra garageportar är kapningsbara till önskad bredd. Våra portblad har förstärkningar och är byggda för att kunnas kapas ner. 

Sist men inte minst, våra garageportar är av Easy UP modell, vilket ger dig en lättare montering. Du slipper kapa och bygga om utan allt är färdig kapat och installerbart från att du öppnar kartongerna. En garageport monteras enkel at en normalhändig person, och vi har skapat en otroligt lätt manual med bilder till dig. Välj en gargeport som är enkel att äga och installera. Väls oss.

Våra garageportar ger dig ett bekymmerlöst ägande, så du kan lägga tiden på annat. Med 10år på marknaden så vet både vi och över 10 000 tals kunder att en garageport från oss är melodin. Och du spar en hel utlands semester mot om du valt ett känt fabrikat. Och slutresultatet blir det samma, dock blir du lite brunare om du väljer oss. Solen tar bättre utomlands.