expol öland

trygghet/säkerhet med nöjdkundgaranti

Vi levererar inom hela Sverige fraktfritt hem till din dörr, det enda som tillkommer är speditionskostnaden på 195:- som avser pall/samt försäkring och avisering. Men hela frakten bjuder vi dig på just nu.

För oss är det MYCKET viktigt att du blir nöjd med såväl produkten och med oss. Därför erbjuder vi alla kunder 60 dagars Nöjd-kund-garanti. Blir du inte nöjd med varan kan du inom 60 dagar returnera den till oss och vi gör ett fullt återköp för produkten. Vi strävar efter att ALLA våra kunder skall bli lika nöjd med oss som de som handlade före dig. Tryggheten är A och O för oss och att du skall känna att du alltid får hjälp av oss . Är du nöjd är vi nöjda, är du INTE nöjd är inte vi det heller. 

Inte bara lite säkert.

Är det något vi på EXPOL ÖLAND erbjuder, så är det ett säkert köp ur alla aspekter. Vi vill att du skall kunna köpa kvalitetsvaror och själv ha en chans att tycka som vi, innan du skall betala för dem. Ett köp skall kunnas testas och utvärderas innan betalning, hos EXPOL ÖLAND köper du inte grisen i säcken. Därför erbjuder vi tillsammans med Svea Ekonomi att du kan testa varan 14 alt 90 dagar i lugn och ro innan betalning efter sedvanlig kreditupplysning. Vi erbjuder t.o.m 12 månaders delbetalning så du betalar i din takt i 12 månader.  Vi på EXPOL ÖLAND vill att du skall känna tryggheten med oss och att vi levererar en vara som uppfyller dina förväntningar. 

boka idag = inget bindande

Vissa av våra produkter har vi svårt att lagerhålla pga. åtgången och därav BÖR du boka din vara IDAG. För att säkerställa en leverans så snabbt som möjligt. Att skapa en order/boka är INTE bindande och du kan när du vill be oss makulera din order, det gör att du kan förbehålla dig att om du finner varan billigare/snabbare på annat ställe så har du detta valet. MEN en bokning gör att du blir garanterad denna varan i nästa leverans, och vi kan orimligen hålla våra låga priser på kvalitet på lager. EXPOL ÖLAND är delägare i ca 50 tal containers som är på väg, och ur dessa kan vi inte bygga ett stadigt lager. Men vi arbetar med att alltid försöka hålla litet lagersaldo. Du har inget att förlora på att boka, bara att jäna på en säker leverans till säsongen.